Home » Nieuws
 Op 11 juli bestaat de Stichting 10 jaar.
Dit willen wij vieren op 13 juli. s'middags is er een receptie voor genodigden en s'avonds een gezellige avond voor de verkeersregelaars, aanvang 20:00 uur. Uitnodigingen zijn/worden verstuurd.
 
Wet autoriteit persoonsgegevens

Als stichting moeten wij uw persoonsgegeven vermelden bij Stichting Verkeersregelaars Nederland en bij de Gemeente waar wij onze werkzaamheden verrichten. Deze gegevens zijn Naam, Adres, Woonplaats, geboorteplaats en geboortedatum. 

 

Vanaf 1 oktober 2017 is ons telefoonnummer 0528-745625. (na kantooruren doorgeschakeld)

 8-3-2019

De cursus evenementen verkeersregelaar is van 79 vragen naar 55 vragen vereenvoudigd dankzij het vele en goede werk van Stichting Verkeersregelaars Midden Drenthe en onze inzet, mede dankzij het vele werk van Bert Brouwer zijn wij uitgekomen op dit resultaat.

16-2-2016

Graag willen wij dat verstuurde mailtjes worden beantwoord, ook als iemand niet kan staan tijdens een evenement laat dat dan even weten dan kunnen wij verder zoeken naar mensen die bij het betreffende evenement wel aanwezig kunnen zijn. Het aanmelden gaat nog wel wat tijd in zitten. Verder kunnen wij nu wel al verklappen dat volgend jaar de cursus verkeersregelaar iets eenvoudiger zal zijn

 

Wij staan klaar om de verkeersregelaars die niet vertrouwd zijn met een computer te begeleiden tijdens de cursus.
Jullie kunnen de cursus volgen bij ons kantoor aan de Ploeger 10 in Hoogeveen, graag even een afspraak maken van te voren, zodat jullie niet voor een dichte deur komen te staan.