Home » Nieuws
 Wet autoriteit persoonsgegevens

Als stichting moeten wij uw persoonsgegeven vermelden bij Stichting Verkeersregelaars Nederland en bij de Gemeente waar wij onze werkzaamheden verrichten. Deze gegevens zijn Naam, Adres, Woonplaats, geboorteplaats en geboortedatum. 

 

Vanaf 1 oktober 2017 is ons telefoonnummer 0528-745625. (na kantooruren doorgeschakeld)

 8-3-2016

De cursus evenementen verkeersregelaar is van 79 vragen naar 32 vragen vereenvoudigd dankzij het vele en goede werk van Stichting Verkeersregelaars Midden Drenthe en onze inzet, mede dankzij het vele werk van Bert Brouwer zijn wij uitgekomen op dit resultaat.

16-2-2016

Graag willen wij dat verstuurde mailtjes worden beantwoord, ook als iemand niet kan staan tijdens een evenement laat dat dan even weten dan kunnen wij verder zoeken naar mensen die bij het betreffende evenement wel aanwezig kunnen zijn. Het aanmelden gaat nog wel wat tijd in zitten. Verder kunnen wij nu wel al verklappen dat volgend jaar de cursus verkeersregelaar iets eenvoudiger zal zijn

 

.
 
17-6-2015.
Op maandag 15-6-2015 heeft er een wisseling in het bestuur plaats gevonden. Afgetreden is Peter Kroezen wegens drukke werkzaamheden. Marjan Wolf en Peter Diemel zijn ons komen versterken, Marjan houd zich bezig met de kleding en de andere materiele zaken en Peter Heeft voor het karten zitting genomen  in het bestuur.
 
 
20 Feb
Zolang we nog geen pasje is afgegeven moeten de verkeersregelaars de instructieverklaring bij zich dragen 
 

Vanaf januari 2014 is iedere verkeersregelaar verplicht de cursus verkeersregelaar per E-learning te doen.
Indien deze cursus niet afgelegd is, is men niet verzekert en mag men niet als verkeersregelaar aangesteld worden.
Wij als SVVH werken er hard aan om een doorlopende code te verkrijgen voor het geven van deze cursus bij ons op kantoor.
Wij staan klaar om de verkeersregelaars die niet vertrouwd zijn met een computer te begeleiden tijdens de cursus.
Jullie kunnen de cursus volgen bij ons kantoor aan de Ploeger 10 in Hoogeveen, graag even een afspraak maken van te voren, zodat jullie niet voor een dichte deur komen te staan.